Over Ons

Faltas Nederland is opgericht sinds Maart 2018. Hiervoor hadden wij een andere naam maar deze beviel het management niet goed. Sinds Maart 2018 vallen alle radios dus onder de naam Faltas Nederland.

Het hoofdkantoor van Faltas Nederland bevind zich in Haarlem, hier zit ook de hoofdstudio. Elke DJ heeft zijn/haar eigen studio die door het hele land wonen.

Elk jaar proberen wij wel een 24 uursstream te houden waarbij aale dj's voor 24 uur samen zijn op 1 locatie. Vaak gebeurd dit vanuit de hoofdstudio maar dit kan ook elders in het land.

Tijdens de 24 uurs stream kun je niet alleen luisteren naar onze dj's maar ze ook nog zien via de live stream. Deze is momenteel nog niet actief maar als Faltas Nederland zijn we daar wel hard mee aan de slag.

Entertainment Radio is een radio voor jong en oud. Met onze DJ's proberen wij elk uur jong en oud te vermaken met hoofdzakelijk engelse en top 40 muziek.


Feestgangers Radio is een radio waar van elk uur een feest gemaakt word. Bij Feestgangers Radio proberen we je het gevoel te geven van een oud café. Nederlandse muziek en Carnavals muziek spelen hierbij de hoofdrol.